پس چی شد؟

پس چی شد؟

 

در مدینه فاضله مورد نظر تمدن نوین ایرانی  اسلامی انتقاد و انتقادپذیری مسأله ای است که در مناسبات قدرت معنا و مفهومیدرست می یابد. به این معنا که مسأله تحمل دیگری در حوزه روابط اجتماعی و روان شناسی هنجاری هرچند مسأله مهم و اساسی است ولی در حوزه مناسبات قدرت تحمل دیگری به شکل انتقادپذیری تجلی واقعی و حقیقی می یابد. اصولاً توان و ظرفیت تحمل مردم در زمان قدرت به شدت کاهش می یابد و از هرگونه نقد و انتقاد ناخشنود می شوند و واکنش های تند و عصبی از خود بروز می دهند. از این رو اگر از انتقاد و انتقادپذیری سخن به میان می آید مهم ترین مصادیق خود را در حوزه رفتارشناسی قدرت و مناسبات میان دولت و ملت نشان می دهد.

رهبری می فرمایند:

  • وحدت و اتّحاد و همدلی میان مسئولین و مردم بایستی زیاد بشود؛ هم آحاد مسئولین كشور و مدیران كشور به مردم اعتماد كنند، هم مردم به مسئولین كشور اعتماد كنند.1392/11/19

  • در حال حاضر، اقتصاد و فرهنگ در صدر فهرست اولویّتهای کشور است. در باب اقتصاد، علاوه بر مشکلات عمده‌ی مشهود، باید اذعان کنیم که در دهه‌ی پیشرفت و عدالت، نمره‌ی مطلوبی درباب عدالت به ‌دست نیاورده‌ایم. این واقعیّتِ ناخواسته باید همه را به تلاش فکری و عملی در باب معیشت طبقات ضعیف، به مثابه‌ی اولویت، وادار سازد. توصیه‌ی صاحب‌نظران به ما می گوید که راه درست برای این مقصود اصلاح خطوط اصلی اقتصاد ملّی یعنی: اشتغال، تولید، ارزش پول ملی، تورم، اسراف و امثال آن است.سیاستهای کلّی اقتصاد مقاومتی در این زمینه، راهنمای معتبری است.1392/3/7

  • مسئولین باید حواسشان باشد. بنده به رئیس‌جمهور محترم گفتم به مدیرانتان تذکّر بدهید تا مدیریّت همراه با شفّافیّت انجام بدهند، مدیریّت همراه با نظارت انجام بدهند. مدیر باید نظارت کند، باید کار را دنبال بکند. به صرف اینکه ما گفتیم فلان کار بشود، طرف مقابل هم گفت چشم، که کار تحقّق پیدا نمی کند. کار بایستی در میدان و روی زمین مشخّص بشود که انجام شد؛ اینها آن چیزهایی است که مورد نیاز ما است و بایستی به آن توجّه کرد. 1395/11/27

  • ما خودمان را بایستی درست کنیم، اصلاح کنیم که از ضعفهای ما دشمن استفاده نکند. امروز چشم دوخته‌اند دشمنان ما به نیازها و کمبودها و اختلالهای اقتصادی داخل کشور. اینکه ما مرتّب راجع به مسئله‌ی اقتصاد، اقتصاد مقاومتی و مانند اینها در این چند سال مرتّب اوّل سال، وسط سال، آخر سال میگوییم، تکرار میکنیم، به‌خاطر این است که دشمن به این نقطه‌ی خاص توجّه کرده است.

  • [میخواهند] اقتصاد کشور را خراب کنند، وضع مردم بد باشد، جیب مردم خالی بشود، امکانات مردم کم بشود، پول مردم بی‌ارزش بشود، قدرت خریدشان کم بشود تا ناراضی بشوند؛ هدف، این است. مردم را از اسلام و از نظام اسلامی ناراضی کنند؛ این، هدف دشمن است. لذا روی اقتصاد تکیه می کنند برای اینکه وضع مردم خراب بشود تا به‌خاطر خرابی وضع، از اسلام و از نظام اسلامی منصرف بشوند. .1395/6/3

عدالت که از اصول دین است، یکی دیگر از شاخصه‌های عمده تمدن اسلامی است. قرآن به عدالت‌ورزی امر می‌کند. «یا أَیهَا الَّذینَ آمَنُوا کونُوا قَوَّامینَ بِالْقِسْطِ» (نساء، 135). در جایی دیگر غایت ارسال پیامبران را اقامه عدالت معرفی می‌کند. «لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَیناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْکتابَ وَ الْمیزانَ لِیقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» (حدید، 25). در این آیه عدالت را وصف کل مردم آورده است که خود دلیل اهمیت بسیار حضور روح عدالت‌ورزی در تمدن اسلامی است. در تاریخ یکی از عوامل اصلی زوال تمدن‌ها ظلم بوده است که نقطه مقابل عدالت است. بر این اساس در اندیشه مقام معظم رهبری، زوال تمدّن‌ها معلول انحراف‌هاست و تمدّن‌ها بعد از آنکه به اوج می‌رسند، به دلیل ضعف‌ها و خلأها و انحراف‌های خود رو به انحطاط می‌روند و اکنون نشانه این انحطاط در تمدّن غربی قابل مشاهده است. به طوری که تمدّن علم بدون اخلاق، مادیت بدون معنویت و دین و قدرت بدون عدالت است. معظم له در جایی دیگر از عدالت اجتماعی به عنوان یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین خطوط در مکتب سیاسی امام یاد می‌کنند و معتقدند که باید عدالت اجتماعی و پُر کردن شکاف‌های طبقاتی در همه برنامه‌های حکومت، در قانون‌گذاری، در اجرا، در قضا مورد نظر و هدف باشد. به اعتقاد ایشان اگر ما بگوییم کشور را ثروتمند می‌کنیم، امّا ثروت‌ها در گوشه‌ای به نفع یک عده انبار شود و عده کثیری از مردم نیز دست‌شان خالی باشد، با مکتب سیاسی امام نمی‌سازد. پُر کردن شکاف اقتصادی در بین مردم و رفع تبعیض در استفاده از منابع گوناگون ملی در میان طبقات مردم، مهم‌ترین و سخت‌ترین مسئولیت است و همه برنامه‌ریزان، قانون‌گذاران، مجریان و همه کسانی که در دستگاه‌های گوناگون مشغول کار هستند، باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند و یکی از مهم‌ترین شاخص‌های حرکت خود به حساب آورند.

نقد و انتقاد :

 در نقد و انتقاد تلاش می شود تا کارهای خوب از بد جداسازی و مشخص شود عملکردهای مسئولین نیازمند نظارت دائمی است. شخصی می تواند قضاوت و داوری درستی داشته باشد و در انتقاد خویش به بیراهه نرود که بتواند نظارت دقیق روی رفتار و اعمال دیگری داشته باشد.

با نگاهی اجمالی به تاریخ اسلام به ویژه انقلاب اسلامی، اهمیت مشارکت مردم را در علم و عمل می توان دریافت که بر خلاف سیاسیون امروز که مردم گرایی شان صرفا لقلقه‌ی زبان و صرفا منحصر به زمان (انتخابات) می‌باشد؛ امّا در گفتمان ناب دینی که طی دهه های اخیر، تجلّی واقعی و عینی آن در کلامین امامین انقلاب مکررّا یافت می‌شود مردم داری و مردم محوری کلید اصلی و حلّال ریشه‌ای مسایل بوده و هست. هر کسی که در مقام قدرت نشسته است و یا احساس قدرت می کند و به تعبیر قرآنی استکبار می ورزد و یا تکبر و نخوت و تفاخر و غرور وی را گرفته است از درجه تحمل کمتری نسبت به زیردستان برخوردار است و نسبت به هرگونه انتقاد، واکنش های تند و خشونت باری بروز می دهد. بسیاری از مسئولان و اهالی قدرت و یا کسانی که احساس و توهم قدرت و غرور به ایشان دست داده است رفتاری برخلاف انتظار از خود بروز می دهند و از اینکه مورد نظر باشند و رفتار و کردارهای آنان ارزیابی و داوری و به نقد کشیده شود خشنود نمی شوند. از این رو با تندی و نارضایتی با انتقاد و انتقادکنندگان برخورد می کنند.

نخستین موردی که قرآن به آن اشاره دارد داستان آفرینش انسان است که در سوره های مختلف مطرح شده است. در سوره بقره آیات 30 تا 37 به نکاتی اشاره دارد که ارتباط تنگاتنگی با انتقادپذیری و تحمل دیگری دارد. خداوند با آنکه احاطه عملی کامل به هستی و آفریده های خویش دارد و در مقام لایسئل عما یفعل (بازخواست نمی شود از آنچه می کند) نشسته است با این همه اجازه انتقاد و طرح مسئله را می دهد. در این داستان که خداوند خود گزارشگر مستقیم و بی واسطه آن است به این نکته اشاره می کند که فرشتگان رفتار خداوند را مورد ارزیابی و داوری قرار می دهند و از اینکه آفریده ای را می آفریند که خونریزی می کند و خشونت            می ورزد به نقد می کشند. خداوند با آنکه در آن مقام بلند و عظما نشسته است همه این انتقادات را گوش می دهد و بدان ها پاسخ های منطقی و قانع کننده می دهد.

در این داستان به مسئله نقش انتقاد نیز اشاره شده است. انتقاد موجب می شود تا اشخاص دیدگاه ها و نظرات خویش را مطرح سازند. طرح مسئله و دست یابی به دیدگاه ها می تواند افزون بر بهره گیری از آن ها در عمل، ابهامات کار را نیز برطرف سازد. خداوند با این شیوه کوشید تا هدف از آفرینش انسان را به خوبی بیان کند و ماموریت فرشتگان و دیگر موجودات را نسبت به این موجود جدید مشخص سازد. در حوزه مناسبات قدرت و ملت و دولت نیز این مسئله در داستان مورچگان و حضرت سلیمان (ع) به خوبی نشان داده شده است. حضرت با آنکه در مقام قدرت بود به انتقاد ملکه مورچگان گوش می دهد. ملکه مورچگان به صراحت و تندی رفتار و اعمال حضرت و لشکریانش را انتقاد می کند و بیان می کند که آنان بر هر سرزمینی که درآیند آن را ناخواسته به نابودی می کشند. انبوه لشکر اگر به هر جایی درآید چمن و سبزه ها و درختان را از بیخ برمی کنند و ناخواسته خانه های مورچگان و دیگر موجودات ریز و نادیده را از میان می برند این گونه است که به نقد لشکرکشی می پردازد و آن را امری زیانبار تحلیل می کند.

ورود به مبحث و اهداف انصاف نت :

  • ایجاد تمدن نوین اسلامی

  • تبیین، ترغیب و آموزش الگوی سبک زندگی اسلامی-ایرانی

  • تبیین،اعتلا و گسترش مکتب حاج قاسم( جذب قشر خاکستری-جذب حداکثری)

  • تبیین، تشریح و حرکت بسوی تمدن اسلامی با مردم سالاری دینی

  • انتخابات و مشارکت حداکثری نمود عینی مردم سالاری دینی

  • تبیین و آموزش نحوه صحیح اعتراض و انتقاد

  • تبیین و آموزش نحوه صحیح مطالبه گری

  • ایجاد بستر مناسب و قدرتمند برای ابراز عقیده، بیان اعتراض و انتقاد و مطالبه گری

  • وادار کردن مسئولین به جهت انجام مسئولیت های محوله

  • وادار کردن مسئولین به جهت قول هایی که به مردم می دهند

  • ایجاد بستر مناسب برای ارتباط مردم و مسئولین به جهت درخواست ها و پیشنهادات

  • گرفتن فضای رسانه ای از دشمن به جهت پمپاژ حس بی اعتمادی بین مردم و مسئولینی که پاسخگو نیستند.

  • شناسائی مسئولین، کارکنان، کارمندان و…که با بی مسئولیتی و سهل انگاری در عمل به وعده ها و انجام وظایف موجب حس بی اعتمادی و نا امیدی مردم از نظام، سیستم و حکومت می شوند.

  • گسترش و فراگیر شدن حس عدالت اجتماعی و امیدواری به جهت رسیدگی به اهمال و سهل انگاری و چه بسا خیانت گروه اندکی از کارگزارن نظام(نفوذ) در بین عموم مردم

  • احساس شراکت و دخالت مثبت و تاثیرگزار مردم برای سرنوشت خود به جهت شناسائی و معرفی مسئولین، کارگزاران و کارمندان دولت که به وظایف و تعهدات مسئولیتی و مقامی خود عمل نمی کنند.

———————————————————

———————————————————

 چی شد؟چرا برنامه‌های توسعه در سفره مردم تاثیر ندارند؟

پس چی شد-چرا برنامه‌های توسعه در سفره مردم تاثیر ندارند؟

این روزها بیشترین حرف مردم گرانیهای لجام گسیخته و ساعت شمار مایحتاج عمومی، فاجعه مسکن و اجاره بها و سایر نیازمندیهاست که هرچند برای ارباب سود و سرمایه چندان اهمیت ندارد و بلکه فرصتی برای افزایش ثروت است اما برای اقشار و خانواده های کم درآمد و دهک های پائین جامعه و کارمندان و بازنشستگان خبرهای ناخوشایندی را همراه دارد، کارگر، کارمند، معلم، پرستار، بازنشسته، با عائله سنگین و با حقوق ناکافی، غول گرانی را پیش روی می بیند.راستی چه باید کرد؟

اقتصاددانان، برنامه ریزان و کارشناسان اطاق فکر ویژه ای تشکیل دهند و مطالعه کنند که عوامل این بحران در کجاست؟! رشد سرطانی قیمت ها به مراتب فراتر از نرخ تورّم است. تورّم 47 درصد گزارش می شود اما گرانی ها تا دو برابر و بیشتر به پیش می رود!! و بدتر از همه اینکه نظارتی جدی بر بازار مسکن و خودرو و کالا و مصرف و خرید و فروش اجناس وجود ندارد.وضعیت جاری اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم به هیچ وجه قابل توجیه نیست. امروز همه ما در برابر این ملت مسئولیم. اوضاع پریشان اقتصادی کشور قابل تحمل نیست. تورم و گرانی نفس مردم را گرفته و وضعیت اقتصادی و معیشتی و بازار آشفته کمر مردم را شکسته است، چه کسی باید پاسخگوی شرایط کنونی کشور باشد؟

افزایش بی رویه قیمت ها و عدم نظارت بر بازار فقر را گسترش داده و مردم را روز به روز فقیرتر کرده است. مسئولان چشم های خود را نبندند. موضوع گرانی و افزایش بی رویه قیمت کالاها و مواد غذایی مهمترین دغدغه کشور و مردم است و باید دولت و مجلس فکر اساسی برای برون رفت از بحران قیمت ها داشته باشند و برای مهار و کنترل قیمت ها چاره اندیشی کنند. دولت و مجلس باید بسیج شوند تا افسار گرانی ها را بکشند و بیش از این به این اسب سرکش وحشی اجازه تاخت و تاز ندهند. وضعیت نابسامان اقتصادی و معیشت مردم از کدام مدل حکمرانی تبعیت می کند، گفت: اقتدار غذایی یکی از مولفه های مهم اقتدار ملی است، چرا با بی تدبیری و عدم نظارت امنیت غذایی مردم را به مخاطره انداخته ایم؟ چرا هیچ کسی مسئولیت نابسامانی وضع موجود را بر عهده نمی گیرد؟ موضوع تنظیم بازار خودرو طی چند سال اخیر به یک پازل پیچیده تبدیل شده و سیاستگذاری‌ها و راهکارهای مختلف وزارت صمت و خودروسازان هنوز نتوانسته رضایت مردم را جلب کند.

———————————————————

آمار نگران‌کننده از ورودی‌های کنکور- رتبه های زیر3000 از کدام دهک ها بوده اند؟

قبولی ها ی رشته های فنی و پژشکی و روانشناسی با رتبه های زیر3000

دهکهای محروم و کم برخوردار 1و2و3 ————>2%

دهک های مرفه و کاملا برخوردار 8و9و10———>80%

پزشکی و دندانپزشکی :

دهکهای محروم و کم برخوردار 1و2و3 ————->1/3% 

دهک های مرفه و کاملا برخوردار 8و9و10———>86%

برق شریف :

دهکهای محروم و کم برخوردار 1و2و3 ————-> 0%

دهک های مرفه و کاملا برخوردار 8و9و10———>87%

دهک10——————————————————->60%

روانشناسی :

دهکهای محروم و کم برخوردار 1و2و3 ————-> 2/9%

دهک1———————————————————->0%

دهک های مرفه و کاملا برخوردار 8و9و10———>80/4%

مدارس : دولتی—————————————————————->2/3%

غیر انتفاعی(غیردولتی)-نمونه-استعداد درخشان———>80%

———————————————————

12 سال در آموزش و پروش درس می خوانیم | عفاف و حجاب| قاسمیان

افراد ۱۲ سال در آموزش و پرورش[درس می‌خوانند] اما این موضوع را نمی‌دانند که حجاب دستور خداست نه حکومت

———————————————————

سه ساعت گفت‌وگوی صریح دانشجویان و رئیس مجلس

ن اعتراض دارم !

پس چی شد ؟

سه ساعت گفت‌وگوی صریح دانشجویان و رئیس مجلس

———————————————————

ناسامانی در بازار مرغ و سامانه های بی شمار وزارت صمت

پرواز بی‌سابقه قیمت مرغ

وقتی آمار دقیقی از میزان تولید مرغ گرم وجود ندارد

قیمت مرغ گرم قابل کنترل نیست و همچنان سیر صعودی دارد

امروز یک خانوار ۴ نفره برای سیر کردن شکم خودشان باید یک مرغ را به بهای ۳۰۰ هزار تومان خریداری کنند، یعنی اگر قرار باشد در هفته دو وعده مرغ به سر سفره این خانوارها بیاید، ۶۰۰ هزار تومان هزینه بر می‌دارد که در ماه به رقمی معادل دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می‌رسد. به نظر نمی‌رسد خانوارها با توجه به درآمدهای ثابت و کم، توان چنین ولخرجی‌هایی را داشته باشند.

مرغ‌داران در سال‌های اخیر با مشکلات عدیده‌ای ازجمله در تامین نهاده‌های تولید و دخالت‌های دولت در بازار مواجه بودند. هر چند پیش‌بینی می‌شد بخشی از مشکلات با حذف ارز دولتی که برای عده‌ای رانت ایجاد کرده بود برطرف شود، اما همچنان اوضاع نابسمانی در بخش تولید و بازار مرغ حاکم اس. و حذف ارز دولتی هم نه تنها بازار این محصول پروتئینی را آرام نکرد، بلکه بازار آن را کوچک‌تر کرد.

———————————————————

نماینده مجلس- مافیای ساختمان‌سازی در کشور وجود دارد

نماینده مجلس- مافیای ساختمان‌سازی در کشور وجود دارد

حق بیمه کارگران ساختمانی

قیمت کنترل ناشدنی زمین و مسکن

مسکن مهر

مسکن ملی

اجاره مسکن

وام ودیعه مسکن

———————————————————

عدالت آموزشی | در کنکور ۱۴۰۰ فقط ۶ نفر از دهک اول در رتبه‌های زیر ۳ هزار بودند

عدالت آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

وزارت علوم

وزارت بهداشت

در کنکور ۱۴۰۰ فقط ۶ نفر از دهک اول در رتبه‌های زیر ۳ هزار بودند

———————————————————